sofiana filipi

ÇLIRO MAGJINË E TRUPIT TËND NËPËRMJET KËNAQËS ISË

Unë quhem Sofiana Filipi, këshilluese dashurie dhe intimiteti, e të ftoj të njihesh me misteret e trupit tënd. Këtu, esenca jote festohet dhe udhëhiqet për t’u NDRIÇUAR plotësisht.

Rreth meje dhe metodës VITA™

Unë quhem Sofiana Filipi, këshilluese dashurie dhe intimiteti

Shumë vite më parë, u nisa drejt vetë-zbulimit kur ndesha një video të quajtur “$ex Magic” dhe shpirti im u ndez. Shumë shpejt më pas u ftova të merrja pjesë në një program të bukur për tu bërë këshilluese e certifikuar – VITA™ Coaching Method. Kisha frikë të merrja pjesë, por nuk kthehesha dot më prapa.

Pas vitesh trajnimi intensiv dhe orë të shumta praktike me klientë, duke mbështetur transformimin e tyre dhe duke parë magjinë që shkëlqen në jetën e tyre, jam e lumtur dhe e aftë të mbështes këdo që dëshiron të ftojë më shumë kënaqësi në jetën e vet.

Nëpërmjet Metodologjisë transformuese VITA™, unë do të udhëzoj në një procespraktikash tantrike të mishëruara të kombinuara me terapi moderne.

A NJIHESH ME MAGJINË E TRUPIT TËND?

Shumë prej nesh kalojnë jetën të BINDUR se trupat tanë janë të papërsosur, duke shpërfillur plotësisht SHENJTËSINË e tyre. Trupat tanë ruajnë të gjithë çelësat e lulëzimit tone dhe një jete të plotë, të gjallë dhe autentike.

Unë kam një vizion për ty, edhe nëse ti nuk e ke ende të qartë.

  • Përgatitu ta kthesh stresin në VEPRIMTARI të pandalshme! Unë do të të tregoj se si ta aktivizosh intuitën si lideren e brendshme dhe të kthehesh në sundues të fatit tënd.
  • Çliro superheroin e brendshëm dhe zhblloko fuqitë e tua të manifestimit. Do të dallosh qëllimet që përputhen me shpirtin tënd dhe do të mësosh si t’i ARRISH ato!
  • Me ekspertizën time do të fitosh QARTËSI dhe besimin për të drejtuar veten drejt suksesit. Është koha për të marrë përgjegjësi dhe për të jetuar jetën tënde më të mirë!
  • A je gati të përdorësh esencën e jetës dhe të përjetosh BOLLËK si kurrë më parë? Së bashku do të zhdukim pengesat e tua të pavetëdijshme dhe do të lëmë energjitë e mira të rrjedhin!

NIS RRUGËTIMIN TËND DUKE ZGJEDHUR NJË MAGIC CALL

Newsletter

Become a S'Magic Member

Mos humb asnjë përditësim, ofertë, konkurs, dhurata të personalizuara, e shumë të tjera. Plotëso formularin dhe shkruaj “Subscribe” për të fituar akses të menjëhershëm në buletinin FALAS.